Reactie ouders zoon 12 jaar

december 2017

De klik was er direct en het vertrouwen ook. Wat een snel resultaat door jouw zachte warme benadering bereikt. Dank voor jouw warme, open werkwijze. Onze zoon is echt “gegroeid” en heeft veel meer zelfvertrouwen. Hij heeft veel inzicht gekregen in zijn eigen doen en laten en de effecten daarvan op zijn omgeving.

Reactie ouders dochter 10 jaar

november 2017

Je werkt met passie, je luistert en onderneemt actie. Wij zijn heel blij met jouw ondersteuning. Je hebt er echt voor gezorgd dat onze dochter meer vertrouwen in zichzelf heeft gekregen. Bedankt!

Ouders zoon 16 jaar

oktober 2017

Verhelderend en oprecht betrokken. Door haar sympathie en humor weet zij de sfeer positief te houden.                                                                                                         

Reactie ouders zoon 9 jaar

oktober 2017

Onze zoon ging altijd met plezier naar je toe en heeft antwoord gekregen op zijn vragen en handvaten om om te gaan met bepaalde situaties. Hij kan nu weer verder met zijn ontwikkeling

Reactie ouders zoon 6 jaar

september 2017

Muriel luitster en kijkt echt naar het kind. Het kind bepaalt het tempo en ze laat hem spelenderwijs uiteindelijk zelf zoeken naar een oplossing.                                     

Reactie ouders dochter 17 jaar

september 2017

Dank voor je ondersteuning. Je hebt onze dochter geholpen en ook ons handvatten gegeven om met aandacht voor elkaar in gesprek te blijven.                                

Reactie ouders dochter 9 jaar

mei 2017

Samen met jou zijn we gaan werken aan de persoonlijkheid van onze Dochter. Jouw deskundigheid, warmte, creativiteit, openheid, betrokkenheid hebben er voor gezorgd dat ze in alle opzichten gegroeid is en zeker nog door kan groeien.
Ga zo door, je bent een topper!

Reactie ouders dochter 10 jaar

december 2016

Muriel voelt als een warm mens, die de dingen weer even op zijn plek weet te zetten. Ze heeft mij als moeder weer even de spiegel voor gehouden en onze dochter een goed vertrouwen weten te geven. 

Reactie ouders

juli 2016

Wij hebben jouw begeleiding als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.                                                                                             

Reactie meisje 17 jaar

 juli 2014

Door Muriel's positieve blik lukt het mij om ook meer naar de positieve kanten te kijken. Ik heb door haar geleerd om naar mijn gedachten te kijken en niet alleen naar mijn hoofd maar ook naar mijn hart te luisteren.

Reactie intern begeleider en directeur R.K. basisschool De Palster

2014

De samenwerking met jou hebben wij leerkrachten, kinderen en ouders als zeer prettig ervaren. Naast de handvatten die jij ons aanreikte, was jouw kennis en ervaring ook een grote steun tijdens gesprekken met externen. Jij bent een meerwaarde voor onze school geweest.

Reactie van meisje 15 jaar

2015

Muriel luistert echt naar je. Ze is rustig en neemt de tijd. Ik ben minder gevoelig voor wat andere mensen over me zeggen.                                                                                                               

Reactie ouders pubergezin

2014

Je openheid en enthousiasme was een verademing. Je zei waar het op stond, maar op een goede manier.

Dankzij jouw begeleiding hebben we beter inzicht gekregen in onszelf als persoon, als stel en als ouders. Hoewel veel dingen niet nieuw waren zijn ze dankzij jouw weer naar boven gekomen en zijn we ons meer bewust geworden van bepaalde dingen. Hierdoor kunnen we onze kinderen beter begrijpen en anders benaderen als dat nodig is. 

Reactie ouders

2015

Wij hebben jouw begeleiding als zeer prettig ervaren. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Onze dochter ging altijd met plezier naar jouw sessies.

Reactie ouders

2015

Muriel doet het erg leuk, onze zoon (9) ging heel graag naar haar toe. Ze heeft het probleem op een leuke manier opgepakt en behandeld. Onze zoon staat weer positiever in het leven en weet zijn goede eigenschappen te benoemen en te waarderen.

Reactie ouders

We hebben het als heel leerzaam ervaren, en vonden vooral het zien van de beelden heel interessant. Een echte eye-opener. Met jou persoonlijk was het ook heel leuk. Gewoon lekker spontaan, geen omslachtige taal of bang om iets verkeerd te formuleren.

Reactie jongen 9 jaar

We gingen zelfs ook gewoon voetballen en dan lijkt het net of je aan het spelen bent en ondertussen leer ik.                                                                                                                                             

Reactie moeder

Confronterend soms, me aan het denkend zettend. Inspirerend tot verandering die ons thuis allemaal ten goede kwam. Ik weet dat ik het zelf heb moeten doen, maar had dit nooit gekund of gedaan zonder de inspiratie die jij me gaf!

Reactie meisje 12 jaar

Ik kan Muriel echt alles vertellen. Het is fijn bij Muriel en ze doet echt toffe oefeningen die je niet snel zal vergeten. Eigenlijk is ze mijn levende dagboek.

Reactie ouders

Mensen ga naar Muriel, ze heeft onze dochter van 6 jaar super geholpen!                                                                                                                                                                                                                                           

Reactie meisje 10 jaar

Het is leuk om bij Muriel te zijn. Je mag zelf beslissen en ze heeft heel veel leuke spelletjes. Ook spelletjes waardoor je jezelf beter gaat snappen. Nu word ik niet zo heel boos meer en ik durf ook meer.

Reactie jongen 14 jaar

Ik ben maar een paar keer bij Muriel geweest. Ze is heel aardig en ze luistert echt. Eerst dacht ik dat het niet zou helpen maar ik zit nu beter in mijn vel en ook het contact met mijn vader en moeder is beter. Als ik bij mijn vader ben maak ik me geen zorgen meer over mijn moeder.

Reactie opvoedparty (moeder)

Muriel heeft bij mij thuis de opvoedpartyparty verzorgd. Verrassend en verfrissend om eens op een andere manier met mijn vriendinnen over opvoeden te praten. Muriel is open en eerlijk (ook over het feit dat dit haar eerste opvoedparty was), kundig en stelt je op je gemak waardoor een sfeer van vertrouwen ontstond en ruimte was om over van alles met elkaar te 'sparren'. Zo leuk dat we dit zeker nog een keer gaan doen met als thema pubers. Bedankt Muriel! Op naar meer keukentafelgesprekken.

Reactie meisje 8 jaar

Muriel is lief ook als je soms moet huilen. Het spel met de pijlen heeft mij het meest geholpen en het afscheid was ook heel leuk.                                                                     

Komt hier jouw reactie?