Reactie ouders dochter 9 jaar

Onze dochter heeft meer inzicht gekregen in groepsprocessen en haar eigen rol daarin. Doordat ze dat meer snapt kan ze makkelijker uit de rol van gepest kind stappen (lijkt het). Ik had niet gedacht dat door het veranderde inzicht haar gedrag zou veranderen, en dat is heel waardevol. Ik ben heel blij dat we daar professionele hulp bij gekregen hebben. Ik vond de aanpak heel kindvriendelijk.

Reactie meisje 18 jaar

Ik vond de begeleiding erg fijn en persoonlijk waardoor het makkelijker was om een band op te bouwen en zo meer te delen. Muriel kon zich goed inleven in mijn situatie en advies geven waneer ik dat nodig had. Muriel wist altijd waar het over ging en zo konden wij goed verder bouwen op de stappen die ik gezet heb gedurende het traject.

Reactie meisje 17

Het was fijn bij Muriel. Ik heb echt het gevoel dat ik alles met haar kon delen. Ze geeft achtergrond informatie waardoor je anders leert te denken en doen. Ik vind het jammer dat de begeleiding afgerond is maar ik ben ook trots op waar ik nu sta. En ja... ik heb geleerd dat ik dat zelf heb gedaan maar de hulp van Muriel was heel waardevol voor mij.

Ouderbegeleiding

De begeleiding hebben wij ervaren als zeer persoonlijk. Je hebt ons ondanks een gevoel van schaamte over het vragen om hulp direct op ons gemak weten te stellen en ons de begeleiding geboden die wij op dat moment nodig hadden. De persoonlijke en doortastende benadering waardoor we binnen beperkt aantal sessies de juiste handvatten hebben gekregen om de gewenste stappen te zetten. Sneller dan verwacht hebben we een mooi resultaat bereikt. Dank je wel daarvoor!

Ouders zoon 11 jaar

We zijn heel blij en dankbaar dat mede dankzij hulp en het inzicht van Muriel, ons kind nu weer lekker in zijn vel zit en zichzelf leuk vindt. Ze heeft hem goed aangevoeld en geholpen met zijn zelfbeeld. De uitleg daarbij voor ons als ouders was zeer verhelderend.

Ouders zoon 11 jaar

We hebben duidelijk gemerkt dat onze zoon met haar begeleiding redelijk snel begreep hoe hij zelf met zijn boze buien om moest gaan, wat hij daarna in de praktijk heeft gebracht. Het vertrouwen tussen Muriel en onze zoon is snel opgebouwd, waardoor we samen snel aan de gang konden gaan met de vraagstukken die we bij haar hadden neergelegd. We hebben meer inzicht gekregen over de denkwijze van onze zoon.

Ouders kind 9 jaar

Muriel heeft in een kort tijdbestek ons kind goed leren kennen en met de juiste aanpak weerbaar weten maken. Ze geeft ook goede tips aan ons als ouders die je aan het denken zetten. Persoonlijke en duidelijke communicatie. Wekt vertrouwen. Weet binnen een redelijk kort termijn goede vooruitgang te boeken. Voor ons gezin heeft dit veel rust gebracht.

Meisje 17 jaar

Ik heb de begeleiding als prima/oke ervaren. Het was erg fijn om met Muriel te kunnen praten en zo mijn hart te kunnen luchten. Ze probeerde me verschillende handvatten te geven, maar liet me ook zelf nadenken hoe ik zelf mijn situatie kan verbeteren. Muriel leeft zich echt in je in. 

Reactie ouders zoon 17 jaar

Muriel heeft onze zoon de kans gegeven om in zijn eigen tempo te komen tot bespreken van het probleem. Door zijn vertrouwen te winnen en hem in zijn waarde te laten maar wel indien nodig, om verder te komen, er iets harder in te gaan. Onze zoon zegt dat er wel meer vrienden van hem zijn die ‘een Muriel’ nodig hebben. Wij, als ouders, hebben de gesprekken als zeer leerzaam en open ervaren. Persoonlijke aanpak, mooie gesprekken en een goede klik.

Reactie ouders zoon 14 jaar

Muriel, je hebt echt je uiterste best gedaan om het traject met onze zoon tot een succes te maken. Je inzet naar hem en openheid naar ons maken dat ik er volledig vrede mee heb dat begeleiding op dit moment voor hem niet vruchtbaar bleek. Enthousiasme, gedrevenheid/inzet om het traject tot een succes te maken en de professionaliteit om te stoppen als dit niet het juiste moment blijkt.

Reactie ouders dochter 8 jaar

Alleen maar lof voor Muriel! Haar belang ligt altijd bij het kind. De adviezen die je kunt krijgen als ouder heb ik ter harte genomen, zonder het gevoel te hebben dat ik iets fout doe of heb gedaan. Ik had niet verwacht dat er in zo’n korte tijd er zoveel stappen zouden worden gezet. Muriel is een ‘mensen’-mens! Goede begeleiding, laagdrempelig en er is niets teveel. Zij onderhoudt zelfs contacten met andere disciplines, zoals met school, de leerplichtambtenaar en studiebegeleiding, mensen die ook bij de zorgvraag betrokken zijn. Haar inzet is enorm. Mijn zoon had veel vertrouwen in haar.

Reactie ouders zoon 16 jaar

Door Muriel's betrokkenheid en enthousiasme kijkt onze zoon weer positiever tegen alles aan en heeft hij handvatten gekregen hoe met teleurstellingen om te gaan.

Reactie ouders zoon 12 jaar

De klik was er direct en het vertrouwen ook. Wat een snel resultaat door jouw zachte warme benadering bereikt. Dank voor jouw warme, open werkwijze. Onze zoon is echt “gegroeid” en heeft veel meer zelfvertrouwen. Hij heeft veel inzicht gekregen in zijn eigen doen en laten en de effecten daarvan op zijn omgeving.

Reactie ouders dochter 10 jaar

Je werkt met passie, je luistert en onderneemt actie. Wij zijn heel blij met jouw ondersteuning. Je hebt er echt voor gezorgd dat onze dochter meer vertrouwen in zichzelf heeft gekregen. Bedankt!

Ouders zoon 16 jaar

Verhelderend en oprecht betrokken. Door haar sympathie en humor weet zij de sfeer positief te houden.                                                                                                         

Reactie ouders zoon 9 jaar

Onze zoon ging altijd met plezier naar je toe en heeft antwoord gekregen op zijn vragen en handvaten om om te gaan met bepaalde situaties. Hij kan nu weer verder met zijn ontwikkeling

Reactie ouders zoon 6 jaar

Muriel luitster en kijkt echt naar het kind. Het kind bepaalt het tempo en ze laat hem spelenderwijs uiteindelijk zelf zoeken naar een oplossing.                                     

Reactie ouders dochter 17 jaar

Dank voor je ondersteuning. Je hebt onze dochter geholpen en ook ons handvatten gegeven om met aandacht voor elkaar in gesprek te blijven.                                

Reactie ouders dochter 9 jaar

Samen met jou zijn we gaan werken aan de persoonlijkheid van onze Dochter. Jouw deskundigheid, warmte, creativiteit, openheid, betrokkenheid hebben er voor gezorgd dat ze in alle opzichten gegroeid is en zeker nog door kan groeien.
Ga zo door, je bent een topper!

Reactie ouders dochter 10 jaar

Muriel voelt als een warm mens, die de dingen weer even op zijn plek weet te zetten. Ze heeft mij als moeder weer even de spiegel voor gehouden en onze dochter een goed vertrouwen weten te geven. 

Reactie ouders

Wij hebben jouw begeleiding als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.                                                                                             

Reactie meisje 17 jaar

Door Muriel's positieve blik lukt het mij om ook meer naar de positieve kanten te kijken. Ik heb door haar geleerd om naar mijn gedachten te kijken en niet alleen naar mijn hoofd maar ook naar mijn hart te luisteren.

Reactie intern begeleider en directeur R.K. basisschool De Palster

De samenwerking met jou hebben wij leerkrachten, kinderen en ouders als zeer prettig ervaren. Naast de handvatten die jij ons aanreikte, was jouw kennis en ervaring ook een grote steun tijdens gesprekken met externen. Jij bent een meerwaarde voor onze school geweest.

Reactie van meisje 15 jaar

Muriel luistert echt naar je. Ze is rustig en neemt de tijd. Ik ben minder gevoelig voor wat andere mensen over me zeggen.                                                                         

Reactie ouders pubergezin

Je openheid en enthousiasme was een verademing. Je zei waar het op stond, maar op een goede manier. Dankzij jouw begeleiding hebben we beter inzicht gekregen in onszelf als persoon, als stel en als ouders. Hoewel veel dingen niet nieuw waren zijn ze dankzij jouw weer naar boven gekomen en zijn we ons meer bewust geworden van bepaalde dingen. Hierdoor kunnen we onze kinderen beter begrijpen en anders benaderen als dat nodig is. 

Reactie ouders

Wij hebben jouw begeleiding als zeer prettig ervaren. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Onze dochter ging altijd met plezier naar jouw sessies.

Reactie ouders

2015

Muriel doet het erg leuk, onze zoon (9) ging heel graag naar haar toe. Ze heeft het probleem op een leuke manier opgepakt en behandeld. Onze zoon staat weer positiever in het leven en weet zijn goede eigenschappen te benoemen en te waarderen.

Reactie ouders

We hebben het als heel leerzaam ervaren, en vonden vooral het zien van de beelden heel interessant. Een echte eye-opener. Met jou persoonlijk was het ook heel leuk. Gewoon lekker spontaan, geen omslachtige taal of bang om iets verkeerd te formuleren.

Reactie jongen 9 jaar

We gingen zelfs ook gewoon voetballen en dan lijkt het net of je aan het spelen bent en ondertussen leerde ik dingen over mijzelf die ik niet wist.                                                                                            

Reactie moeder

Confronterend soms, me aan het denkend zettend. Inspirerend tot verandering die ons thuis allemaal ten goede kwam. Ik weet dat ik het zelf heb moeten doen, maar had dit nooit gekund of gedaan zonder de inspiratie die jij me gaf!

Reactie meisje 12 jaar

Ik kan Muriel echt alles vertellen. Het is fijn bij Muriel en ze doet echt toffe oefeningen die je niet snel zal vergeten. Eigenlijk is ze mijn levende dagboek.

Reactie ouders

Mensen ga naar Muriel, ze heeft onze dochter van 6 jaar super geholpen!                                                                                                                                                                      

Reactie meisje 10 jaar

Het is leuk om bij Muriel te zijn. Je mag zelf beslissen en ze heeft heel veel leuke spelletjes. Ook spelletjes waardoor je jezelf beter gaat snappen. Nu word ik niet zo heel boos meer en ik durf ook meer.

Reactie jongen 14 jaar

Ik ben maar een paar keer bij Muriel geweest. Ze is heel aardig en ze luistert echt. Eerst dacht ik dat het niet zou helpen maar ik zit nu beter in mijn vel en ook het contact met mijn vader en moeder is beter. Als ik bij mijn vader ben maak ik me geen zorgen meer over mijn moeder.

Reactie opvoedparty (moeder)

Muriel heeft bij mij thuis de opvoedpartyparty verzorgd. Verrassend en verfrissend om eens op een andere manier met mijn vriendinnen over opvoeden te praten. Muriel is open en eerlijk (ook over het feit dat dit haar eerste opvoedparty was), kundig en stelt je op je gemak waardoor een sfeer van vertrouwen ontstond en ruimte was om over van alles met elkaar te 'sparren'. Zo leuk dat we dit zeker nog een keer gaan doen met als thema pubers. Bedankt Muriel! Op naar meer keukentafelgesprekken.

Reactie meisje 8 jaar

Muriel is lief ook als je soms moet huilen. Het spel met de pijlen heeft mij het meest geholpen en het afscheid was ook heel leuk.