IMG 6951

Reactie ouder dochter 16 jaar

Vanaf moment 1 dat ik je aan de telefoon had over onze dochter, voelde ik dat we er niet meer ‘alleen’ voor stonden.
Je had precies de goeie toon voor onze dochter, nam ons in alles mee, spoorde en sprak ons aan, en zorgde er mede voor dat de stormen om ons heen langzaam gingen liggen. Bewegen op dat dunne koord werd daardoor steeds minder moeilijk, en inmiddels kan ik zeggen dat onze dochter en wij weer met beide benen op de grond kunnen staan en voortgaan. Dankjewel voor alles.                                                                                                                                     

BGTQq KCEAAExiX

Reactie moeder dochter 11 jaar

Lieve Muriel, je hebt altijd een veilige haven gecreëerd voor mijn dochter waarbij alles bespreekbaar was. Ze is veel sterker in haar schoenen gaan staan. Je bent doortastend, meelevend, kundig en weet op een liefdevolle manier door te dringen zowel bij mijn dochter als bij mij. Jij ziet en hoort degene met wie je in gesprek bent en je merkt aan alles dat je dat met passie en enthousiasme doet. Heel erg bedankt!                                                                                                                                         

IMG 5723

Reactie jongen 15 jaar

Ik heb de begeleiding als heel fijn ervaren. Ik heb geleerd dingen beter van mij af te zetten. Ik vond het fijn om met iemand te praten die een goeie luisteraar is en iemand die de tijd voor je neemt.                                                         

                                                                                

IMG 2723

Reactie meisje 16 jaar

Hele fijne begeleiding, met veel medeleven en begrip voor mijn situatie. Ik voelde mij altijd veilig om alles te vertellen aan Muriel zonder dat ze er een eigen mening over had. Ook gebruikt ze fijne methodes met soms bijvoorbeeld een tekening voor een beter beeld en om het beter te snappen. Ik weet nu beter hoe ik met moeilijke situaties om moet gaan zonder er zelf te veel mee te zitten.                                                                                                                                                

IMG 2786

Reactie meisje 14 jaar

 Ik Kon altijd open en eerlijk zijn zonder het gevoel dat het niet goed was. Ik heb het altijd fijn gehad met veel hulp en begrip van Muriel.                             

                                                                      

IMG 6876

Reactie meisje 17 jaar

De begeleiding van Muriel heb ik als heel positief ervaren. Het was altijd heel prettig om bij haar te zijn en te praten en ik heb er onwijs profijt van bij het omgaan met faalangst. Muriel wist zich precies in te leven in mijn situatie en bouwde uitleg heel fijn op door o.a. theoretische kennis te combineren met hoe het toe te passen. Ik heb mezelf gedurende de sessies bij Muriel veel beter leren kennen, door na te denken waar gevoelens vandaan komen. Ik ben heel blij met de begeleiding, ik heb er al veel baat bij gehad en denk dat ik dat in de toekomst ook ga hebben!                                                                              

IMG 1763

Reactie meisje 16 jaar

Ik vond de begeleiding prettig en het heeft mij erg geholpen om mij beter en zekerder te voelen. Ik heb geen last meer van angst en paniekaanvallen.                                                                                                            

Images

Reactie ouders zoon 10 jaar

Het mooie aan het begeleidingstraject bij Muriel is dat ze onze heeft geholpen lekkerder in z’n vel te zitten door hem juist te leren zichzelf te blijven! Onze zoon vond het zelfs jammer dat het voorbij was. Muriel is heel prettig in de omgang en we hebben alle vertrouwen in haar. Bedankt Muriel!

Thee

Reactie ouders dochter 10 jaar

Lieve Muriel, ontzettend bedankt voor jouw begeleiding van onze dochter! We hebben haar echt heel erg zien groeien, en dit ondanks het vrij pittige (en niet altijd leuke) schooljaar waarin ze in heeft gezeten. Zonder jou weten we even niet hoe ze uit dit wat complexe schooljaar had gekomen. Je hebt haar een fantastische bagage meegeven waar ze haar hele leven op kan gaan terugvallen. We zijn jou heel erg dankbaar wat jij voor onze kinderen hebt betekent de afgelopen jaren. 

Reactie ouders zoon 10 jaar

Wij hebben de begeleiding als heel fijn ervaren. Veel hulp en handvatten gekregen. Niet alleen onze zoon maar ook wij (ouders) zijn enorm geholpen. Wat wij vooral als fijn hebben ervaren is hoe eerlijk, warm en begaan Muriel is.

Reactie meisje 17 jaar

Ik heb de begeleiding ervaren als een fijne ervaring. Ik heb het gevoel gehad dat ik alles bespreekbaar kon maken en Muriel heeft mij erg geholpen om te gaan met dingen.

Reactie ouders zoon 12 jaar

De begeleiding was heel waardevol voor zowel onze zoon als ons als ouders. Al in korte tijd was groei zichtbaar. Muriel is heel hartelijk en begripvol. De praktijk straalt een goede sfeer uit, naar een gesprek gaan was voor ons altijd een positieve en leerzame ervaring!ing.

Reactie ouders zoon 13 jaar

Als ouder hebben wij het gevoel dat er goed naar ons geluisterd is; dat Muriel begrijpt hoe ons kind in elkaar steekt. Ondanks een beetje tegenzin bij de start, heeft onze zoon volgens ons helemaal op de praatstoel gezeten. Hij heeft zich heel vrij en veilig gevoeld in zijn communicatie met Muriel. Wij merken resultaat van de sessies: onze zoon heeft zijn emoties veel beter onder controle en maakt veel vaker een goede keuze qua reactie. Wij zelf zijn ons wat meer bewust van het feit dat dingen bij ons kind toch wel binnenkomen, ondanks zijn nonchalante houding.

Reactie meisje 15 jaar

Heel fijne begeleding en heb veel dingen geleerd . Muriel werkt op een rustige manier en er werd goed geluisterd en niks wat je zei was goed of fout.

Reactie ouders zoon 10 jaar

Onze zoon ging altijd met plezier naar jou toe. Hij voelde zich veilig en vertelde daardoor veel aan jou waar jullie dan weer mee aan de slag gingen. Voor ons als ouders had jij altijd tijd om even terug te koppelen wat er besproken was en wat onze zoon ging oefenen de komende tijd. Dat vond ik erg fijn. Het contact was persoonlijk en prettig. Nogmaals dank voor je begeleiding. Wij hebben hem zien groeien!

Reactie ouders zoon 10 jaar

Na een periode van circa anderhalf jaar waarin wij onze zoon met tussenpozen maar met regelmaat zagen worstelen met zijn gevoelens en gedachten wilden wij hem handvaten bieden om hiermee aan de slag te gaan. Na een intake gesprek waarin onze hulpvraag werd geformuleerd is Muriel aan de slag gegaan. Wekelijkse sessies volgden waarin spelenderwijs een aantal zaken werden besproken, vaak zonder dat onze zoon dat direct in de gaten had. Hij had soms het idee dat hij “alleen maar had gekleurd” en dat het “heel leuk was”. Maar het effect van de sessies was al binnen afzienbare tijd merkbaar en we kunnen dan nu ook aan het einde van het traject zeggen dat al onze hulpvragen zijn “opgelost”. Onze zoon heeft het traject met plezier gevolgd en wij als ouders zijn blij dat wij hem door de begeleiding van Muriel hiermee hebben kunnen helpen.

Reactie moeder dochter 14 jaar

Ik heb ervaren dat Muriel op een hele vriendelijke manier het contact aangaat en hierbij in een aantal sessies de kern goed weet te raken. Hierbij is zij creatief en duidelijk in haar communicatie. Prettig contact in een open en persoonlijke sfeer.                        

Reactie ouders dochter 10 jaar

Hele fijne persoonlijke benadering met ruimte voor eigen inbreng. Geduldig, doortastend en zo enorm helpend.                                                              

Reactie meisje 16 jaar

Ik heb de begeleiding als goed ervaren, ik heb heel veel geleerd en bereikt met Muriel.                                                                                                                                  

Reactie ouders dochter 15 jaar

Als ouders wisten wij niet goed meer hoe wij onze dochter konden ondersteunen bij het oplossen van haar problemen. Muriel heeft dit in kleine stappen overzichtelijk en begrijpelijk gemaakt. In de begeleiding heeft zij het tempo van onze dochter aangehouden. De sfeer was prettig waardoor onze dochter zich open kon stellen en naar oplossingen kon komen.

Reactie ouderbegeleiding

De ouderbegeleiding hebben wij als heel prettig ervaren. Het voelde voor ons veilig om zorgen en problemen met Muriel te bespreken en zij bood ons handvatten die wij direct konden inzetten. We merken dat we hierdoor bepaald gedrag van onze dochter beter kunnen plaatsen en ook beter weten hoe we kunnen reageren op dat gedrag. Bedankt voor de prettige begeleiding.

Reactie ouders zoon 14 jaar

Muriel heeft een praktijk waar je je thuis voelt. Ze is vrolijk, vriendelijk, open maar ook duidelijk. Onze zoon voelde zich op zijn gemak bij haar en ook wij als ouders hebben de evaluatiegesprekken als prettig ervaren.

Reactie ouders dochter 7 jaar

Ik zou iedereen aanraden om laagdrempelig dit soort begeleiding in te schakelen. Het helpt echt om iemand met verstand van zaken mee te laten denken en je eigen doen en laten te kunnen spiegelen.

Reactie ouders zoon 11 jaar

Lieve Muriel, je hebt een belangrijke plek in het hart van onze zoon veroverd. Dankzij jou kan hij beter uit de voeten met verschillende situaties die in het leven voorkomen. Van zeer grotewaarde! 

Reactie ouders zoon 16 jaar

Goede mix tussen professionaliteit (kennis van zaken) en persoonlijke betrokkenheid (oprecht geïnteresseerd). Vriendelijke warme benadering. De vooraf bepaalde doelen zijn grotendeels behaald.

Reactie ouders dochter 16 jaar

Onze dochter, en wij als ouders wisten niet goed hoe wij haar problemen op konden lossen. Muriel heeft dit in kleine stappen overzichtelijk en begrijpelijk gemaakt en het tempo van onze dochter aangehouden. De begeleiding heeft aan de verwachtingen voldaan.

Reactie meisje 17 jaar

De begeleiding bij Muriel heb ik als heel goed ervaren. Ze stelde me goed op mijn gemak en luisterde altijd zonder oordeel, daardoor durfde ik heel open te zijn naar haar. Het was heel fijn dat ik het tempo mocht bepalen. Muriel heeft me super goed met alles geholpen en ik heb veel van haar geleerd. Nu voel ik me veel beter en ik ben trots op waar ik nu sta.
Dankjewel <3

Reactie ouders dochter 12 jaar

De begeleiding was zeer fijn voor voor onze dochter, ze ging altijd graag en je merkte dat ze goed haar verhaal kwijt kon. Bij ingrijpende gebeurtenissen waren de lijntjes kort en konden we altijd op korte termijn met Muriel daarover overleggen.             

           

Reactie ouderbegeleiding

Dank voor je hulp en kundige begeleiding.Je kwam snel tot de kern van de gevoeligheden en wist de vinger op de zere plek te leggen zonder dat dit vervelend was. Fijn dat je ons op weg geholpen hebt er is nu meer rust in ons gezin.              

Reactie ouderbegeleiding

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren, ik heb er veel van geleerd en heb mij erg gesteund gevoeld. Blij dat deze stap is gezet. Ik begrijp mijzelf en mijn kinderen beter en het geeft rust om te weten hoe ik anders met bepaalde situaties om kan gaan.

Reactie meisje 18 jaar

Ik had aan het begin er niet zo veel vertrouwen in. Maar toch is het gelukt! Ik voelde mij op mijn gemakt, dus mijn verhaal delen was daardoor minder moeilijk. Muriel kijkt op een nuchtere manier naar mijn problemen. Daarnaast werd er naar mij geluisterd als ik iets niet wilde. Dat stelde ik erg op prijs. Ik zorg nu beter voor mijzelf door mijn grenzen te stellen.

Reactie ouders dochter 15 jaar

Wij hebben de begeleiding als prima ervaren. Onze dochter kwam elke keer opgelucht terug. Ze weet nu beter hoe zij haar werk kan indelen zonder dat ze ervan in de stress raakt en ze kan nu beter omgaan met de druk van school. Ze is een stuk relaxter geworden en ook de docenten gaven dit terug.                                                                                      

Reactie meisje 18 jaar

Ik vond de begeleiding erg fijn. Muriel kon zich goed inleven en advies geven wanneer ik dat op bepaalde momenten nodig had. We hebben een goede band opgebouwd waardoor ik meer durfde te vertellen. Muriel wist altijd waar het over ging en zo konden we goed verder bouwen op de stappen die ik gezet heb naar meer zelfvertrouwen gedurende het traject.

Reactie moeder zoon 9 jaar

Muriel is goudeerlijk. Soms is dat even een bittere pil voor ouders maar zij heeft het allerbeste voor met het kind. Muriel is betrouwbaar en weet met haar vrolijkheid het vertrouwen snel te winnen. Dankzij haar hulp is mijn zoon zover gekomen dat hij beter om kan gaan met de scheiding. Ik ben haar dankbaar voor de nieuwe inzichten die zij heeft gegeven. De kernwaarden open, eerlijk, helder, concreet, oprecht en persoonlijk herken ik absoluut!

Reactie ouders zoon 10 jaar

Muriel is deskundig en gewoon leuk. Muriel blijft op de bal en erg bij zichzelf. Fijne verfrissende aanpak, ze heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven en bovenal heeft ons kind er super veel aan gehad en zijn zelfvertrouwen is gegroeid. We zullen haar missen!                                                                         

Reactie ouders zoon 11 jaar

Zowel onze zoon als wij zelf hebben veel geleerd van de begeleiding en uitleg van Muriel. Fijne en open communicatie en een vertrouwenspersoon voor onze zoon. Muriel is geduldig en weet de juiste toon te vinden. Wij hebben handvatten gekregen en onze zoon zit beter in zijn vel.

Reactie ouders dochter 9 jaar

Onze dochter heeft meer inzicht gekregen in groepsprocessen en haar eigen rol daarin. Doordat ze dat meer snapt kan ze makkelijker uit de rol van gepest kind stappen (lijkt het). Ik had niet gedacht dat door het veranderde inzicht haar gedrag zou veranderen, en dat is heel waardevol. Ik ben heel blij dat we daar professionele hulp bij gekregen hebben. Ik vond de aanpak heel kindvriendelijk.

Reactie meisje 18 jaar

Bedankt voor de spiegels die je mij voorhield. Door er op een andere manier naar te kijjken heb ik geleerd dat ik ook andere keuzes kan maken. Ik ervaar minder druk en het gaat allemaal makkelijker nu ik weet wat ik zelf kan doen. Ik had een duwtje in de rug nodig van mijn mentor maar ik ben blij dat ik naar Muriel ben gegaan. 

Reactie meisje 17

Het was fijn bij Muriel. Ik heb echt het gevoel dat ik alles met haar kon delen. Ze geeft achtergrond informatie waardoor je anders leert te denken en doen. Ik vind het jammer dat de begeleiding afgerond is maar ik ben ook trots op waar ik nu sta. En ja... ik heb geleerd dat ik dat zelf heb gedaan maar de hulp van Muriel was heel waardevol voor mij.

Ouderbegeleiding

De begeleiding hebben wij ervaren als zeer persoonlijk. Je hebt ons ondanks een gevoel van schaamte over het vragen om hulp direct op ons gemak weten te stellen en ons de begeleiding geboden die wij op dat moment nodig hadden. De persoonlijke en doortastende benadering waardoor we binnen beperkt aantal sessies de juiste handvatten hebben gekregen om de gewenste stappen te zetten. Sneller dan verwacht hebben we een mooi resultaat bereikt. Dank je wel daarvoor!

Ouders zoon 11 jaar

We zijn heel blij en dankbaar dat mede dankzij hulp en het inzicht van Muriel, ons kind nu weer lekker in zijn vel zit en zichzelf leuk vindt. Ze heeft hem goed aangevoeld en geholpen met zijn zelfbeeld. De uitleg daarbij voor ons als ouders was zeer verhelderend.

Ouders zoon 11 jaar

We hebben duidelijk gemerkt dat onze zoon met haar begeleiding redelijk snel begreep hoe hij zelf met zijn boze buien om moest gaan, wat hij daarna in de praktijk heeft gebracht. Het vertrouwen tussen Muriel en onze zoon is snel opgebouwd, waardoor we samen snel aan de gang konden gaan met de vraagstukken die we bij haar hadden neergelegd. We hebben meer inzicht gekregen over de denkwijze van onze zoon.

Ouders kind 9 jaar

Muriel heeft in een kort tijdbestek ons kind goed leren kennen en met de juiste aanpak weerbaar weten maken. Ze geeft ook goede tips aan ons als ouders die je aan het denken zetten. Persoonlijke en duidelijke communicatie. Wekt vertrouwen. Weet binnen een redelijk kort termijn goede vooruitgang te boeken. Voor ons gezin heeft dit veel rust gebracht.

Reactie Meisje 17 jaar

Ik heb de begeleiding als prima/oke ervaren. Het was erg fijn om met Muriel te kunnen praten en zo mijn hart te kunnen luchten. Ze probeerde me verschillende handvatten te geven, maar liet me ook zelf nadenken hoe ik zelf mijn situatie kan verbeteren. Muriel leeft zich echt in je in. 

Reactie ouders zoon 17 jaar

Muriel heeft onze zoon de kans gegeven om in zijn eigen tempo te komen tot bespreken van het probleem. Door zijn vertrouwen te winnen en hem in zijn waarde te laten maar wel indien nodig, om verder te komen, er iets harder in te gaan. Onze zoon zegt dat er wel meer vrienden van hem zijn die ‘een Muriel’ nodig hebben. Wij, als ouders, hebben de gesprekken als zeer leerzaam en open ervaren. Persoonlijke aanpak, mooie gesprekken en een goede klik.

Reactie ouders zoon 14 jaar

Muriel, je hebt echt je uiterste best gedaan om het traject met onze zoon tot een succes te maken. Je inzet naar hem en openheid naar ons maken dat ik er volledig vrede mee heb dat begeleiding op dit moment voor hem niet vruchtbaar bleek. Enthousiasme, gedrevenheid/inzet om het traject tot een succes te maken en de professionaliteit om te stoppen als dit niet het juiste moment blijkt.

Reactie ouders dochter 8 jaar

Alleen maar lof voor Muriel! Haar belang ligt altijd bij het kind. De adviezen die je kunt krijgen als ouder heb ik ter harte genomen, zonder het gevoel te hebben dat ik iets fout doe of heb gedaan. Ik had niet verwacht dat er in zo’n korte tijd er zoveel stappen zouden worden gezet. 

Reactie ouders zoon 16 jaar

Door Muriel's betrokkenheid en enthousiasme kijkt onze zoon weer positiever tegen alles aan en heeft hij handvatten gekregen hoe met teleurstellingen om te gaan. Muriel is een ‘mensen’-mens! Goede begeleiding, laagdrempelig en er is niets teveel. Zij onderhoudt contacten met andere disciplines, zoals met school, de leerplichtambtenaar en studiebegeleiding, mensen die ook bij de zorgvraag betrokken zijn. Haar inzet is enorm. Mijn zoon had veel vertrouwen in haar.

Reactie ouders zoon 12 jaar

De klik was er direct en het vertrouwen ook. Wat een snel resultaat door jouw zachte warme benadering bereikt. Dank voor jouw warme, open werkwijze. Onze zoon is echt “gegroeid” en heeft veel meer zelfvertrouwen. Hij heeft veel inzicht gekregen in zijn eigen doen en laten en de effecten daarvan op zijn omgeving.

Reactie ouders dochter 10 jaar

Je werkt met passie, je luistert en onderneemt actie. Wij zijn heel blij met jouw ondersteuning. Je hebt er echt voor gezorgd dat onze dochter meer vertrouwen in zichzelf heeft gekregen. Bedankt!

Ouders zoon 16 jaar

Verhelderend en oprecht betrokken. Door haar sympathie en humor weet zij de sfeer positief te houden.                                                                                                         

Reactie ouders zoon 9 jaar

Onze zoon ging altijd met plezier naar je toe en heeft antwoord gekregen op zijn vragen en handvaten om om te gaan met bepaalde situaties. Hij kan nu weer verder met zijn ontwikkeling

Reactie ouders zoon 6 jaar

Muriel luitster en kijkt echt naar het kind. Het kind bepaalt het tempo en ze laat hem spelenderwijs uiteindelijk zelf zoeken naar een oplossing.                                     

Reactie ouders dochter 17 jaar

Dank voor je ondersteuning. Je hebt onze dochter geholpen en ook ons handvatten gegeven om met aandacht voor elkaar in gesprek te blijven.                                

Reactie ouders dochter 9 jaar

Samen met jou zijn we gaan werken aan de persoonlijkheid van onze Dochter. Jouw deskundigheid, warmte, creativiteit, openheid, betrokkenheid hebben er voor gezorgd dat ze in alle opzichten gegroeid is en zeker nog door kan groeien.
Ga zo door, je bent een topper!

Reactie ouders dochter 10 jaar

Muriel voelt als een warm mens, die de dingen weer even op zijn plek weet te zetten. Ze heeft mij als moeder weer even de spiegel voor gehouden en onze dochter een goed vertrouwen weten te geven. 

Reactie ouders

Wij hebben jouw begeleiding als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.                                                                                             

Reactie meisje 17 jaar

Door Muriel's positieve blik lukt het mij om ook meer naar de positieve kanten te kijken. Ik heb door haar geleerd om naar mijn gedachten te kijken en niet alleen naar mijn hoofd maar ook naar mijn hart te luisteren.

Reactie intern begeleider en directeur R.K. basisschool De Palster

De samenwerking met jou hebben wij leerkrachten, kinderen en ouders als zeer prettig ervaren. Naast de handvatten die jij ons aanreikte, was jouw kennis en ervaring ook een grote steun tijdens gesprekken met externen. Jij bent een meerwaarde voor onze school geweest.

Reactie van meisje 15 jaar

Muriel luistert echt naar je. Ze is rustig en neemt de tijd. Ik ben minder gevoelig voor wat andere mensen over me zeggen.                                                                         

Reactie ouders pubergezin

Je openheid en enthousiasme was een verademing. Je zei waar het op stond, maar op een goede manier. Dankzij jouw begeleiding hebben we beter inzicht gekregen in onszelf als persoon, als stel en als ouders. Hoewel veel dingen niet nieuw waren zijn ze dankzij jouw weer naar boven gekomen en zijn we ons meer bewust geworden van bepaalde dingen. Hierdoor kunnen we onze kinderen beter begrijpen en anders benaderen als dat nodig is. 

Reactie ouders

Wij hebben jouw begeleiding als zeer prettig ervaren. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Onze dochter ging altijd met plezier naar jouw sessies.

Reactie ouders

2015

Muriel doet het erg leuk, onze zoon (9) ging heel graag naar haar toe. Ze heeft het probleem op een leuke manier opgepakt en behandeld. Onze zoon staat weer positiever in het leven en weet zijn goede eigenschappen te benoemen en te waarderen.

Reactie ouders

We hebben het als heel leerzaam ervaren, en vonden vooral het zien van de beelden heel interessant. Een echte eye-opener. Met jou persoonlijk was het ook heel leuk. Gewoon lekker spontaan, geen omslachtige taal of bang om iets verkeerd te formuleren.

Reactie jongen 9 jaar

We gingen zelfs ook gewoon voetballen en dan lijkt het net of je aan het spelen bent en ondertussen leerde ik dingen over mijzelf die ik niet wist.                                                                                            

Reactie moeder

Confronterend soms, me aan het denkend zettend. Inspirerend tot verandering die ons thuis allemaal ten goede kwam. Ik weet dat ik het zelf heb moeten doen, maar had dit nooit gekund of gedaan zonder de inspiratie die jij me gaf!

Reactie meisje 12 jaar

Ik kan Muriel echt alles vertellen. Het is fijn bij Muriel en ze doet echt toffe oefeningen die je niet snel zal vergeten. Eigenlijk is ze mijn levende dagboek.

Reactie ouders

Mensen ga naar Muriel, ze heeft onze dochter van 6 jaar super geholpen!                                                                                                                                                                      

Reactie meisje 10 jaar

Het is leuk om bij Muriel te zijn. Je mag zelf beslissen en ze heeft heel veel leuke spelletjes. Ook spelletjes waardoor je jezelf beter gaat snappen. Nu word ik niet zo heel boos meer en ik durf ook meer.

Reactie jongen 14 jaar

Ik ben maar een paar keer bij Muriel geweest. Ze is heel aardig en ze luistert echt. Eerst dacht ik dat het niet zou helpen maar ik zit nu beter in mijn vel en ook het contact met mijn vader en moeder is beter. Als ik bij mijn vader ben maak ik me geen zorgen meer over mijn moeder.

Reactie opvoedparty (moeder)

Muriel heeft bij mij thuis de opvoedpartyparty verzorgd. Verrassend en verfrissend om eens op een andere manier met mijn vriendinnen over opvoeden te praten. Muriel is open en eerlijk (ook over het feit dat dit haar eerste opvoedparty was), kundig en stelt je op je gemak waardoor een sfeer van vertrouwen ontstond en ruimte was om over van alles met elkaar te 'sparren'. Zo leuk dat we dit zeker nog een keer gaan doen met als thema pubers. Bedankt Muriel! Op naar meer keukentafelgesprekken.

Reactie meisje 8 jaar

Muriel is lief ook als je soms moet huilen. Het spel met de pijlen heeft mij het meest geholpen en het afscheid was ook heel leuk.