IMG 6699

De sprankelende kracht

Muriel Beekman (1973), de energieke sprankelende kracht achter DE PRAKTIJK en moeder van twee kinderen.

Vol aandacht, met warmte, enthousiasme en bevlogenheid zoek ik naar creativiteit om aansluiting te maken bij dat wat speelt. Als vanzelfsprekend versta ik mijn vak als Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut (HBO), gecertificeerd kindercoach en gezins- en opvoedcoach. Muriel is ook faalangstreductietrainer en Strongkids weerbaarheidstrainer.

Ik richt mij voornamelijk op kinderen en jongeren in identiteitsontwikkeling en het vergroten van autonomie. Daarnaast ben ik sterk in het stuk reflectie in ouderschapsontwikkeling en begeleiding.

De kracht zit voor mij in het praktische DOEN. Beleven, spelen en leren door ervaren. Ik haal energie uit het in beweging brengen van kinderen, jongeren en ouders. Een hands on mentaliteit, waarbij jij zelf aan het stuur blijft. Authenticiteit en verbinding zijn de woorden die voor mij persoonlijk het meest belangrijk zijn.

In DE PRAKTIJK valt voor mij alles op zijn plek. Open, eerlijk, helder, concreet en persoonlijk, dat is DE PRAKTIJK van Muriel Beekman. Je kunt van mij alle zorg voor jou en jouw kind verwachten. Zichtbaar met oprechte en persoonlijke aandacht in elke vorm. Dit is voor mij zo eigen dat je het ook zeker terug zult zien in de zorg en aandacht voor mijzelf en mijn omgeving. Mijn wil om mij te onderscheiden in bescheidenheid. Niet perse opvallend maar wel opvallend anders.

DE PRAKTIJK praktisch, persoonlijk, positief, oplossingsgericht, kortdurend, authenticiteit middels verbinding.