Kennismaken?

Een telefonisch kennismakingsgesprek is kostenloos en duurt 30 minuten. Plan gerust een afspraak in.

Startgesprek

Klikt het en wil je verder het traject in dan maken we een afspraak voor een startgesprek. Hierin bespreken we de hulpvraag, spreken we verwachtingen uit, stellen we gezamenlijk doelen op en maken we afspraken over het traject. Het startgesprek neemt 60 tot 90 minuten in beslag.

Vervolgsessies

De vervolgsessies vinden in DE PRAKTIJK plaats. In sommige gevallen werk wij op andere locaties zoals bij gezinnen thuis, op de bso of op school. Tijdens deze sessie praten we niet alleen maar zoeken we naar het beleven en leren door ervaren. Spelenderwijs door middel van gesprekstechnieken, creatieve werkvormen, lichaamswerk, rollenspellen en dat wat we nog meer kunnen verzinnen om spelenderwijs aan te sluiten bij de interesses en leeftijd van het kind of de jongere. Ook in de sessies met volwassenen zoeken wij naar mogelijkheden om te ervaren door te doen. We zoeken jouw unieke 'pixie dust' om weer in beweging te komen.

Evaluatie en eindgesprek

Na een aantal sessies plannen we een (tussen)evaluatie van 30 tot 60 minuten waarin we bespreken wat we bereikt hebben, waar we naar toe willen en wat daarvoor nog nodig is om vervolgens het traject verder in te gaan. Zijn je doelen bereikt dan blikken we terug op het proces en maken we de balans op. Vanuit jouw eigen sprankelende kracht kan je nu zelf weer verder op pad.