Coaching en opvoedondersteuning voor ouders

Opvoeden is een uitdagende en inspirerende opdracht. Een verantwoordelijke en afwisselende taak waarbij vele factoren een rol spelen en waarmee een heleboel verschillende emoties gepaard gaan. Opvoeden is voor iedereen anders, immers iedereen is uniek. Soms lukt het gewoon even niet, je hebt behoefte aan een frisse blik, een klankbord of iemand die je bevestiging geeft over jouw aanpak. Iedere ouder wil het beste voor zijn/haar gezin.

Onderschat de kracht van het coachen van vaders en moeders niet! Door met hen te werken wordt het systeem in werking gezet zonder dat de kinderen hierbij betrokken hoeven te worden. Coaching van ouders heeft een positief effect op het hele gezin.

Door middel van een kortdurend en praktisch coachingstraject luister ik naar jouw verhaal. Ik help je zicht te krijgen op de verschillende rollen die je als ouder vervult. We onderzoeken patronen, vaste gewoontes met aandacht voor jouw wensen. Van daaruit kijken we naar mogelijkheden om de energie weer te laten stromen. Laat jouw 'pixie dust' de inspiratie zijn op weg naar beweging.

Samen tot nieuwe inzichten komen, op weg naar dat wat voor jou werkt in DE PRAKTIJK!